Over ons

Met Thanks for the Trip willen we mensen inspireren meer Me time te ervaren.

Wat zou er gebeuren als de Explorers hun bijzondere trips gemakkelijk konden delen en de Fans deze trips eenvoudig konden boeken?

We vinden het belangrijk om mensen met zichzelf te laten verbinden. Dat je genoeg rust en tijd voor jezelf neemt en regelmatig de natuur en de stilte opzoekt, zodat je kunt opladen, geïnspireerd raakt en nieuwe energie kunt opdoen.

We kennen allemaal dat gevoel dat we op de trein zijn gestapt die maar door raast. Juist het moment dat je tijd neemt om er alleen tussenuit te gaan, levert zoveel inzichten en innerlijke rust op, waardoor er ruimte ontstaat om je te bezinnen op jezelf.

In onze eigen zoektocht ontdekte we dat het nog niet zo eenvoudig is om een retraite voor jezelf te vinden. Waar je niet alleen op een fijne plek bent, maar ook begeleid kunt worden. Het is lastig tussen alle blogs wijzer te worden en het aanbod lijkt vooral gericht op (groeps-)yoga retreats.

Ook ontdekten we dat bijna iedereen kan worden ingedeeld in twee groepen: of je bent een Explorer die het liefst dagenlang zoekt om dat ene bijzondere plekje te vinden en dit vervolgens graag deelt met anderen. Of je bent Fan van bijzondere trips, waarbij je je liever laat inspireren door de positieve ervaring van iemand anders, dan dat je zelf dagenlang bezig bent met het zoeken naar iets speciaals.

Daar is Thanks for the Trip uit geboren en sinds 2018 organiseren wij samen met B&B’s, coaches, yoga-docenten, masseurs etc. bijzondere trips naar unieke plekken in Nederland, en sinds 2021 ook daarbuiten.

We werken samen met lokale en ervaren experts uit Nederland. Om jouw een authentieke, lokale en unieke ervaring te geven!

Liefs, 

Jorinde & Coby

Klimaat neutraal Reizen,
Wij geloven dat het kan.

Als je geen CO2 wilt uitstoten, dan kun je het beste helemaal niet reizen. Toch geloven we dat klimaat neutraal reizen mogelijk is, niet door CO2 te compenseren want daar geloven we niet in, maar door de uitstoot bij de wortel aan te pakken. Zo werken we alleen samen met kleinschalige accommodaties, die veel doen aan duurzaamheid en zo veel mogelijk gebruikmaken van biologische producten uit eigen tuin of van lokale boeren. Daarnaast proberen we energie duurzaam op te wekken en alle life changing trips bevinden zich binnen Europa en zijn bereikbaar zonder te vliegen. Kan het nog beter? Ja! Daarom is onze missie om reizen volledig klimaat neutraal te maken. Na iedere trip vragen we jou wat er nog beter kan en proberen we samen dit doel te bereiken. Help je mee?

0
Retraites
0 +
Trippers
0
Experts